woningtreintje.nl
Woningtreintje.nl: de datingsite voor huizen met oplossingen voor verminderde leencapaciteit, restschuld en doorstroming op de woningmarkt door inruil, bonussen en andere aanbiedingen zoals overbruggingsgarantie.

Meer informatie

De datingsite voor huizen.

U heeft uw nieuwe huis al gevonden maar de eigen woning moet nog worden verkocht. Een koper is er vaak al, maar komt niet naar voren want deze moet de eigen woning ook nog verkopen. De woningmarkt zit vast. Iedereen wacht op elkaar. Wat nu? Woningtreintje.nl!

De woningmarkt zit vast.

Het lijkt erop dat dit nog wel even zo zal blijven. Er zijn veel huiseigenaren die willen verhuizen. Mensen die kleiner willen wonen, of juist groter. Er is dus wel degelijk veel vraag! Het gaat vaak helemaal niet om de financiële crisis, maar de mensen zijn gewoon voorzichtig.

Er zijn veel mensen die hun volgende droomhuis al hebben uitgezocht. Nu moet alleen de eigen woning nog verkocht worden. Vaak heeft iemand daar ook al zijn oog op laten vallen. Diegene moet alleen eerst zijn eigen woning ook nog verkopen. Als er zo een aantal mensen zijn kunnen zij een treintje vormen. Als zo’n treintje bekend wordt, gebeurt het wel eens dat eigenaar van de duurste woning de goedkoopste woning koopt. Alles schuift dan door en de eigenaar van de duurste woning beperkt zo zijn risico enorm.

Tevens willen sommige huiseigenaren bonussen uitloven aan kopers om hun huis extra aantrekkelijk te maken. Ook kunnen een aantal deelnemers van een woningtreintje de krachten bundelen. Zo kunnen er gezamenlijk bonussen worden afgesproken die voor sommige starters of doorstromers zo aantrekkelijk zijn (bijv. t.b.v. een verbouwing of ter afdekking van hypotheekrestschuld) dat een treintje een "boost" krijgt en in zijn geheel verkocht wordt. Hier liggen grote kansen via woningtreintje.nl.

Veel van deze potentiele woningtreintjes zijn echter onbekend...

Daarom is woningtreintje.nl bedacht. Woningtreintje.nl maakt dergelijke treintjes van woningen visueel eenvoudig en duidelijk inzichtelijk. Er hoeft geen complexe database te worden ingevuld. Uw woonwensen zijn tenslotte al bekend!

Deelnemen

Deelnemers van woningtreintje.nl kunnen door deelname op eenvoudige en goedkope wijze extra exposure voor hun woning krijgen, de kans vergroten hun woning te verkopen en zo hun droomhuis te kunnen kopen.

Deelname staat iedereen vrij. De kosten van deelname bedragen eenmalig € 49,50. Hierdoor is gegarandeerd dat alle deelnemers ook echt willen deelnemen en de treintjes serieus nemen.

Nadere informatie is te verkrijgen via info@woningtreintje.nl

In het nieuws

Nieuwsuur video
Telegraaf Woonkrant
Telegraaf Woonkrant
welkom in het weekend