woningtreintje.nl
Woningtreintje.nl: de datingsite voor huizen met oplossingen voor verminderde leencapaciteit, restschuld en doorstroming op de woningmarkt door inruil, bonussen en andere aanbiedingen zoals overbruggingsgarantie.

Hoe werkt het?

Aanmelden

Als u deelneemt aan Woningtreintje zijn er 3 mogelijkheden:

1. U start een nieuw treintje (onderaan de pagina)
2. U voegt uw huis toe aan het begin van het treintje (het vraagteken)
3. U rond een treintje af (rechts boven bij een treintje)

Aanmelden gebeurt op verzoek van de deelnemer. Woningtreintje wordt middels een e-mail geïnformeerd. Deelnemer ontvangt een e-mail met een bevestigingslink. Woningtreintje zal uw aanmelding activeren en de woning verschijnt dan op de website. Deelnemer ontvangt een factuur en dient deze per ommegaande betalen. Ook als u via uw eigen makelaar naar deze website toekomt kunt u het beste zelf voor aanmelding zorgdragen.

Als u de eigenaar bent van het huis waarvan iemand aangeeft het te willen kopen (dus links van de locomotief) dan kan plaatsing van uw droomhuis en het doen van aanbiedingen alleen gebeuren door Woningtreintje zelf. Wij vragen u dan een email te sturen via info@woningtreintje.nl.

Afmelden

Deelnemer dient woningtreintje.nl direct te informeren zodra "de trein is gaan rijden". Het treintje zal dan afgemeld worden en niet meer op de website verschijnen.

Bonus, aanbiedingen en belasting

Doorgaans zal de ontvangst van de bonus onbelast zijn bij de ontvanger en niet aftrekbaar zijn bij de verstrekker. Wel kan de bonus gevolgen hebben voor de aftrek van hypotheekrente als gevolg van de zogenaamde bijleenregeling. De gevolgen van de bonus voor uw belastingheffing zijn echter afhankelijk van uw specifieke persoonlijke situatie. Boer Makelaardij B.V. aanvaard hiervoor op geen enkele wijze aansprakelijkheid.

Contact

Bij een nieuwe aanmelding van een droomhuis en het bijbehorende eigen huis zal woningtreintje.nl aan de verkoper van het droomhuis of diens makelaar de interesse en aanmelding doorgeven. Zo kunnen partijen met elkaar bespreken of er collectieve bonussen realiseerbaar zijn, inruil mogelijk is of onderling reeds gesprekken over koop kunnen plaatsvinden, etc. Deelnemer dient daarna zelf zijn treintje te "managen" oftewel bij de makelaar nader onder de aandacht te brengen etc.

Disclaimer

Klik hier voor de disclaimer

Promotie

Deelnemers of diens makelaar kunnen gebruik maken van logo's van woningtreintje.nl, specifieke woningtreintjes etc. ten behoeve van advertentie-/campagne doeleinden, enkel ter promotie. De kosten van adverteren/promotie en opmaak zijn voor rekening deelnemer.

Verwijderen treintjes/ informatie

Woningtreintje.nl behoudt zich het recht voor om treintjes te verwijderen indien deelnemer niet betaalt, afspraken niet nakomt, onjuiste informatie plaatst etc.
Zie ook de disclaimer

Nadere informatie

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden en werking van de website dan kunt u contact opnemen via info@woningtreintje.nl of 0182-538400.

In het nieuws

Nieuwsuur video
Telegraaf Woonkrant
Telegraaf Woonkrant
welkom in het weekend